Aktiviteetit Haltiassa

Haltiasta on helppo lähteä elämykselliseen luonto-ohjelmaan Haltian lähialueelle tai Nuuksion kansallispuistoon. Voit myös varata ryhmällesi opastuksen ainutlaatuisiin Haltian näyttelyihin. Tutustu aktiviteetteihin ja varaa ryhmällesi ikimuistoinen ohjelma!

HYVÄÄ OLOA HALTIASSA (kesto n. 4 h)

• Lounas Ravintola Haltiassa

Luonto lautaselle –pitopöytä saa inspiraationsa ja makunsa suomalaisesta luonnosta, itse kerätyistä villiyrteistä sekä luomu- ja lähiruuasta. Lue lisää.

• Opastus: ihmisluontoa etsimässä (60 min)

Matalan kynnyksen osallistavalla opastuksella Suomen luontokeskuksen päänäyttelyssä pohdiskelemme käsitystä ihmisestä ja luonnosta. Innostava opastus haastaa etsimään vastausta ihmisen ja luonnon rajasta. Kysymystä lähestytään mielenkiintoisista näkökulmista.

• Patikointi (120 min)

Omatoimisesti Maahisenkierroksella ja tulistelu Aarnitulen nuotiopaikalla. Eväät saa Haltiasta mukaan reppuun pakattuna. Eväspaketissa kahvi/tee termoksessa ja pulla/sämpylä.

Hinta 39 €/hlö
Min. 20 hlö

Hinta sisältää opastuksen, pääsylipun, lounaan sekä retkieväät ja nuotiopaikan vuokran. Ohjelma on tarkoitus tehdä omatoimisesti opastusta lukuun ottamatta.


ELÄMYSRETKI HALTIAAN (kesto n. 2 h)

Tule kokemaan Nuuksion ja Pitkäjärven huikeat maisemat ja loistavat ulkoilumaastot. Näe Luontokeskus Haltian upea Rainer Mahlamäen suunnittelema rakennus ja päänäyttely, joka esittelee Suomen monipuolisen luonnon ja vuodenajat. Retken kruunaa herkullinen Luonto lautaselle -lounas Ravintola Haltiassa. Lue lisää

Hinta 27 €/hlö
Min. 10 hlö

Hinta sisältää lounaan, pääsylipun sekä opastuksen Suomen luontoteemalla.

Halutessasi voit lisäksi omatoimisesti tutustua ja erikoisnäyttelyihin sekä ulkoilla Haltian upeassa lähiluonnossa. Saatavilla on myös ohjattuja ulko-ohjelmia.


LUONTOHETKI HALTIASSA (kesto n. 1,5 h)

Kiireisempikin ehtii tutustua Haltiaan ja piipahtaa luonnon keskellä. Nauti opastetusta näyttelystä ja sen päälle kahvit ja pientä syötävää!

Hinta 20 €/hlö
Min. 10 hlö

Hinta sisältää kahvin/teen ja suolaisen tai makean kahvileivän, pääsylipun sekä opastuksen Suomen luontoteemalla.


OPASTETUT KIERROKSET HALTIASSA (kesto 1 h)

Lue lisää ja varaa


LUONTOAKTIVITEETIT


Nuuksion alue on täynnä mahtavia yhteistyökumppaneitamme. Kaikkia aktiviteettejä voit varata suoraan myyntipalvelumme kautta.

Ikimetsän jooga

Ikimetsän joogan ja Ikimetsän rentoutuksen jälkeen olo on rentoutunut ja virkistynyt.

Metsäretkiä, hyvän olon liikuntaa, tiimi-ohjelmia ja tarjoilua nuotiotulilla

Ohjelmia Haltiassa tai omissa tiloissa järven rannalla, jonne kuljet Haltiasta 13 km jalan tai pyörällä; saunaan, paljuun ja syömään. Tule kokemaan luonnon lumo ja Nuuksion Taika.

Elämyksiä ja aktiviteetteja luonnossa kaikkina vuoden aikoina

Reippailua, räiskeitä ja ripaus rohkeutta -ohjelma: tutustu Nuuksion luontoon patikoiden, köysilaskeutuen ja kirkkoveneellä soutaen.

Suomi 100 –patikka

Lähde aikamatkalle patikoiden Suomen 100-vuotiaaseen luontoon.

Let´s take it outside!

Rento metsäretki nuotion äärelle, souturetki tai vaikkapa vauhdikas tiimipeli luonnossa.

Haltia Extra –tiimikisa

Puhallusputkiammuntaa, luontoa, geokätköilyä, metsägolfia sekä huikeita näköaloja.

Kirjansidontaworkshop

Sidotaan itse muistikirja vanhalla kirjansidontatekniikalla, materiaalina käytetään painotalon ylijäämäpaperia ja kierrätysnahkaa.

Metsämieliretki

Otetaan oivaltavasti käyttöön luonnon suomat terveysvaikutukset ja niitä tehostetaan metsäisillä mielentaitoharjoituksilla.

Luontotiimikisa ja Haltian GPS-aarremysteeri

Ilolla ja ammattitaidolla tuotettuja luontoaktiviteetteja.

Luontolaulu

Luontolaulu suo laulajalleen lepohetken ja kanavan purkaa ajatuksiaan, huoliaan ja toiveitaan arjen keskellä. Toteutus sisällä tai ulkona.

Upeat hirsimökit ja huvilat Nuuksiossa

Korkeatasoiset majoitus-, kokous- ja saunatilat yritysten ja vapaa-ajan viettäjien käyttöön.

www.hawkhill.fi

Pelastuspukupulikointi

Pelastuspukuseikkailussa uiskennellaan hyisessä vedessä tai seikkaillaan jopa heikoilla jäillä ammattilaistenkin käyttämissä pelastuspuvuissa, jotka kelluttavat ja pitävät sankarit lämpiminä ja kuivina.


Etkö löytänyt haluamaasi? Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja löydetään yhdessä sinulle sopivin aktiviteetti.