Kokoukset Haltiassa

Haltia ja Nuuksion luonto tarjoavat organisaatioille inspiroivan ympäristön työskentelyyn ja yhteishengen luomiseen. Tilaisuuksia varten Haltiasta löytyy monipuolisia ja muunneltavia kokous- ja juhlatiloja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Ravintolan voi myös varata yksityiskäyttöön. Opastetut luontoretket, melontaretket ja lumikenkäily raikkaassa ulkoilmassa virkistävät mielen. Oli mielessäsi sitten konferenssi, kokous, seminaari, juhlat tai virkistyspäivä, Haltia tarjoaa upeat puitteet tapahtumallesi Nuuksion luonnossa.

Luonto hallitsee koko taloa: luonnonvalo tulvii isoista ikkunoista ja tuo sisätiloihinkin kulloisenkin vuodenajan tunnelmaa. Ravintolan terassilta voi tarkkailla talven hiljaisuutta tai kesän taikaa. Saivo-kabinetin saunasta avautuu upea näkymä Nuuksion Pitkäjärvelle.

Tarjoamme kotimaisista, puhtaista raaka-aineista valmistettua ruokaa sekä kauden makuja. Tarjoilut saavat inspiraationsa ja makunsa suomalaisesta luonnosta, itse kerätyistä villiyrteistä sekä luomu- ja lähiruuasta.

Lähiruoka, villiyrtit, luomu: maut suoraan Suomen luonnosta! Tutustu kokouspaketteihimme ja ryhmämenuihimme.

Kokouspakettiemme hintaan kuuluu aina sisäänpääsy luontokeskuksen näyttelyihin! Lue lisää näyttelyistä.

Opastetut kierrokset sisällä

Kevään parhaat tyhyt: Wapun etkot illallinen & show 27.4.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ