tervetuloa Lounaalle tai kahville

Luonto lautaselle –lounas saa inspiraationsa ja makunsa suomalaisesta luonnosta, itse kerätyistä villiyrteistä ja luomu- ja lähiruuasta.

Lounaaseen mukana kulkee alkuruokapöytä, keitto, lämmin ruoka, leipävalikoima ja jälkiruoka ja kahvi / tee. Valikoimastamme löytyy aina myös kasvisvaihtoehto. Gluteeniton ja maidoton vaihtoehto on saatavilla.

Ravintola Haltiassa aina aukioloaikoina saatavilla luomukahvia ja teetä, itse leivottuja tuoreita leivonnaisia ​​ja virvokkeita. Voit myös hakea meiltä eväät mukaan metsäretkelle. 

10 hengen ja sitä suuremmille ryhmille suositellaan pöytävarausta aina etukäteen. Kysy myös ulkoistä ryhmämenua!

LOUNAS 17.6. – 23.6.2019

 

Maanantai 17.6

Vichyssoise L,G

Paistettua nieriää ja sitruunajogurttia L,G

Bataattisose L,G

Sienirisotto L,G

Karpalo-kaurapaistos ja suolakinuskia L

 

Tiistai 18.6

Tomaatti-vuohenjuustokeitto VL,G

Coq au vin  (FI) M,G

Pilahviriisi M,G

Ratatouille M,G

Omenapiirakka ja vaniljajäätelöä L

 


Keskiviikko 19.6

Kasvis-borch M,G

Haltian lihapullia (FI) ja konjakki-kermakastike L,G

Paahdettuja valkosipuliperunoita M,G

Härkäpapu-kasvispyörykkä ja mintturaitaa M,G

Mansikkarahka L,G

 

Torstai 20.6

Kermainen palsternakkakeitto L,G

Haukimurekepihvit ja tilli creme fraiché L,G

Pottuvoi L,G

Soija-juuresvuoka M,G

Pannukakkua ja Haltian hilloa L

 

Perjantai 21.6

Perinteinen lihakeitto M,G

Smetanalohivuoka L,G

Tilliperunoita M,G

Tofupihvejä, kasviksia ja kanttarellikastiketta M,G

Jälkiruokabuffet

 

Viikonloppu 22.-23.6

Perinteinen lihakeitto M,G

Smetanalohivuoka L,G

Tilliperunoita M,G

Tofupihvejä, kasviksia ja kanttarellikastiketta M,G

Jälkiruokabuffet

 

Monday 17.6

Vichyssoise L,G

Char with lemon youghurt L,G

Sweet potato pureé L,G

Mushroomrisotto L,G

Cranberry-oat crumble with salted caramel L

 

Tuesday 18.6

Tomatosoup with goat-cheese VL,G

Coq au vin M,G
Rice pilaf M,G

Ratatouille M,G

Applepie and vanilla ice-cream L

 

Wednesday 19.6

Borch soup M,G

Haltia´s meatballs and coqnag-cream sauce L,G

Roasted garlic potatoes M,G

Broad bean balls and mint youghurt M,G

Strawberry quark L,G

 

Thursday 20.6

Creamy parsnip soup L,G

Pike patties and dill creme fraiché L,G

Mashed potato L,G

Soy-rootvegetable casserole M,G

Pancake and Haltia´s homemade jam L

 

Friday 21.6

Traditional meatsoup M,G

Salmon casserole with soured cream L,G

Potatoes with dill M,G

Tofu-patties, vegetables and chanterelle sauce M,G

 

Weekend 22.-23.6

Traditional meatsoup M,G

Salmon casserole with soured cream L,G

Potatoes with dill M,G

Tofu-patties, vegetables and chanterelle sauce M,G

Luonto lautaselle –lounas
Aikuiset 18 €/hlö
Lapset (4-12 v) 9 €/hlö

Päivän keitto ja alkuruokapöytä
Aikuiset 14 €/hlö
Lapset 7 €/hlö

Alle 4-vuotiaat veloituksetta