tervetuloa Lounaalle tai kahville

Luonto lautaselle –lounas saa inspiraationsa ja makunsa suomalaisesta luonnosta, itse kerätyistä villiyrteistä ja luomu- ja lähiruuasta.

Lounaaseen mukana kulkee alkuruokapöytä, keitto, lämmin ruoka, leipävalikoima ja jälkiruoka ja kahvi / tee. Valikoimastamme löytyy aina myös kasvisvaihtoehto. Gluteeniton ja maidoton vaihtoehto on saatavilla.

Ravintola Haltiassa aina aukioloaikoina saatavilla luomukahvia ja teetä, itse leivottuja tuoreita leivonnaisia ​​ja virvokkeita. Voit myös hakea meiltä eväät mukaan metsäretkelle. 

10 hengen ja sitä suuremmille ryhmille suositellaan pöytävarausta aina etukäteen. Kysy myös ulkoistä ryhmämenua!

LOUNAS 23.- 28.4.2019

Tiistai 23.4.

Porkkana- inkiväärikeittoa VE G

Porsaanniskaa riistakastikkeella M G

Juurespihvit VE G

Kermaperunoita L G

Marjakiisseli ja vaniljavaahto L G

Keskiviikko 24.4.

Sienikeittoa L G

Gumbo (broileria ja chorizoa) M G

Paistettua luomutofua VE G

Riisiä VE G

Suklaapiirakkaa L

Torstai 25.4.

Hernekeitto M G

Paistetut muikut L

Possunniskaa Provencale VL, G

Perunamuusia L, G

Nyhtöherne- kaalilaatikkoa M G

Pannukakkua ja hilloa L

Perjantai 26.4.

Katkarapukeittoa L G

Ylikypsää naudanrintaa M G

Paahdetut perunat M G

Punajuuri- vuohenjuusto pyörykät L G

Puolukkavispipuuroa M

Lauantai ja sunnuntai 27.-28.4.

Lihakeittoa M G

Hiillostettua kirjolohta M G

Tilliperunoita L G

Sienirisottoa L G

Jälkiruokapöytä

Luonto lautaselle –lounas
Aikuiset 18 €/hlö
Lapset (4-12 v) 9 €/hlö

Päivän keitto ja alkuruokapöytä
Aikuiset 14 €/hlö
Lapset 7 €/hlö

Alle 4-vuotiaat veloituksetta 

Äitienpäivä menu
54,00€/hlö

Vihersalaattia M,G,VE
Fenkolia ja vihreää omenaa M,G,VE
Paahdettua puna-, kelta- ja raitajuurta M,G,VE
Luomuhernehummus M,G,VE
Kolatun valmaa, villiyrteillä maustettua puolukkasalaattia ja lakkavinegrettiä L,G
Pinaatti-ricottaraviolit herukansilmupestolla VL
Katajalla ja Helsinki-ginillä graavattua lohta M,G
Rosmariinipaahdettua karitsan paahtopaistia ja kirvelimajoneesia M,G
Nokkosella maustettu perunasalaatti M,G
Chevré-mansikkasalaatti M,G
Jääretikkaa ja paahdettua mantelia M,G,VE
Mummon kurkkuja ja pikkelöityä punasipulia M,G
Siianmätimoussea ja Haltian mallasleipää L
Katkarapuja skagen L,G
Savustettua siikaa M,G

***

Kaskinauriskeittoa L,G
Taimenta samppanja-hummerikastikkeessa L, G
Haltian fasaanipataa M,G
Tatti-kanttarellirisottoa VL,G
Paahdettua yrtti-valkosipuliperunaa M,G
Hunaja-luomu kirnuvoi kasviksia L,G

Vegaaninen vaihtoehto keittiöstä:
Punajuuririsottoa M,G,VE
Paistettuja sieniä M,G,VE
Haltian bataatti-falafelpihvi ja villiyrtti humusta M,G,VE

***

Marja marenkikakkua L
Macaron lajitelma G
Sikurilla maustettua vegaanista suklaamoussea VE, M, G
Karpalo-omenashotti M,G,VE