Kokoukset Haltiassa

RESTAURANG HALTIA


Den naturnära Restaurang Haltia finns i Esbo i Haltia Finlands Naturcentrum. Genom dess panoramafönster har du en fantastisk utsikt över Noux Långträsk och nationalparkens landskap.

Vi serverar mat tillredd av rena inhemska råvaror och säsongens smaker. I vårt kafé erbjuds färska salta och söta bakverk.

Vår terrass med plats för 70 personer håller öppet från våren till långt in på hösten och där kan du ta en lunch- eller kaffepaus som du bara kan drömma om inne i staden.

ÖPPETTIDER

MON–SÖN KL. 10.00–18.00

”NATUREN PÅ TALLRIKEN”-LUNCH

Inspirationen och smakerna till vår ”Naturen på tallriken”-lunch kommer från den finländska naturen, vilda örter samt ekologiska och närproducerade råvaror.

I lunchen ingår ett generöst salladsbord, soppa, varmrätt, bröd samt efterrätt och kaffe/te. Vi erbjuder alltid även ett vegetariskt alternativ. Gluten- och mjölkfria alternativ fås på begäran.

MON–FRE 11–15
LÖR–SÖN 12–16

”Naturen på tallriken”-lunch
Vuxna 18 €/person
Barn 9 €/person (4–12 år)
Barn under 4 år äter gratis

Dagens soppa och sallad
Vuxna 14 €/person
Barn 7 €/person (4–12 år)
Barn under 4 år äter gratis

Soppa
Vuxna 10,50 €/person
Barn 5,25 €/person (4–12 år)
Barn under 4 år äter gratis

KAFÉ

Under Restaurang Haltias öppettider erbjuds alltid ekologiskt kaffe och te, färska bakverk och förfriskningar. Hos oss kan du också hämta en matsäck för en utflykt i skogen!

FÖR GRUPPER

Kom och upplev Noux och Långträsks fantastiska landskap och utflyktsmöjligheter. Se Haltia-byggnaden, som ritats av Rainer Mahlamäki, och huvudutställningen som förevisar Finlands mångsidiga natur och årstider. Pricken över i:et är en delikat lunch på Restaurang Haltia.

Upplevelsetur på Haltia-paket 27 €/pers. (minst 10 pers.)

I priset ingår en ”Naturen på tallriken”-lunch, inträde till utställningarna och en guidad rundtur med temat Finlands natur.

Den som vill kan på egen hand bekanta sig med utställningen Gröna bältet och specialutställningarna samt göra utflykter i naturen kring Haltia. Vi erbjuder även ledda utomhusaktiviteter.

Bokningar myynti(at)ravintolahaltia.fi eller +358 44 760 2473Ravintola Haltia

Ravintola Haltia

Ravintola Haltia