WAPUN ETKOT PE 27.4.

Yksin, kaksin tai vaikkapa työporukalla: tule nauttimaan huikeasta stand up –showsta sekä kolmen ruokalajin illallisesta Haltiaan Nuuksioon!

Ville Myllyrinteen stand up showssa sävy on iloinen, hyväntahtoinen ja itseironisella tavalla kirpeä. ”Rusinan kokoisilla aivoillaan Ville on saanut tehtyä jotain, mitä hänen ”kaverinsa” kutsuvat naureskellen ”älykkääksi”. www.villemyllyrinne.net

Illallisen aikana sekä stand upin jälkeen viihdyttää laulaja-lauluntekijä Anni Sutinen. Luvassa on sekä tuoreita, että menneiden vuosien hittejä niin englannin- kuin suomenkielelläkin.

Menu:
Nokkoskeittoa, lohta, viiriäisen muna
Halstrattua nieriää, ruoholaukkapestoa, kukkakaalipyree
Raparperia, nokkosleivos, pihasauniokreemi

Hinta yht. 68 €/ hlö

Klo 18.00 illallinen
Klo 20.00 Ville Myllyrinteen stand up show
Ravintola auki klo 00.00 asti

Bussikuljetus: Kiasma – Espoon Ikean pysäkki – Haltia
Lähtö Kiasmalta klo 17.00 ja paluu samaa reittiä takaisin Haltiasta klo 23.00
Hinta show & illallinen + bussikuljetus yht. 79 €/hlö

Varaukset tai 044 760 2473

VAPPUBRUNSSI 1.5.


Makuja Suomen luonnosta upeissa Nuuksion maisemissa.

HALTIAN VAPPUBRUNSSI 2018

Kattaukset 12.00 ja 14.30

Hinta 36 €
lapset 4-12 v. 12 €
alle 4 vuotiaat ilmaiseksi

Varaukset tai 044 771 9429


ÄITIENPÄIVÄ 13.5.


Hemmotellaan äitiä rakkaudella tehdyllä ruualla ja upeilla maisemilla.

HALTIAN ÄITIENPÄIVÄ

Kattaukset 12.00 ja 14.30

Hinta 54 €
lapset 4-12 v. 12 €
alle 4 vuotiaat ilmaiseksi

Varaukset tai 044 771 9429

Äidit pääsevät äitienpäiväkortilla ilmaiseksi Suomen luontokeskus Haltian näyttelyyn.


VILLIYRTTIKURSSIT


Etsimme ja keräämme syötäviä villikasveja Haltian monimuotoisessa lähimaastossa, josta löytyy mm. metsä-, niitty-, kallio- ja järvimaisemissa viihtyviä lajeja. Tunnistamme ja maistelemme noin 20 syötäväksi kelpaavaa kasvia. Retki huipentuu Haltian kodalla nautittavaan neljän ruokalajin villiyrtti-maistelumenuun, jonka kokit valmistavat paikan päällä avotulella.

Esillä on myös alan kirjoja, osallistujille jaetaan Villiyrttimonisteet kotiin vietäväksi - ja toki myös itsekerättyjä villiyrttejä kotona kokattavaksi!

Villiryrttioppaana keruutuoteneuvoja, erä- ja luonto-opas, yrttien kerääjä Liisa Uusitalo ja villiruokakokkina villiruokaan ja tuotesuunnitteluun erikoistunut Haltian keittiöpäällikkö Juho Suhonen.

Kurssi sisältää keruuretken, kokkauksen, maistiaiset ja reseptit.

Hinta 59 € /hlö, klo 17.00-19.30
ti 15.5. | ke 16.5. | ti 22.5. | ke 23.5.


Kurssi soveltuu yli 10-vuotiaille. Max. 15 osallistujaa/kurssi.

Ilmoittaudu pian mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Varaukset viim. 7 vrk aikaisemmin: tai 044 771 9429