WAPUN ETKOT PE 27.4.

Yksin, kaksin tai vaikkapa työporukalla: tule nauttimaan huikeasta stand up –showsta sekä kolmen ruokalajin illallisesta Haltiaan Nuuksioon!

Ville Myllyrinteen stand up showssa sävy on iloinen, hyväntahtoinen ja itseironisella tavalla kirpeä. ”Rusinan kokoisilla aivoillaan Ville on saanut tehtyä jotain, mitä hänen ”kaverinsa” kutsuvat naureskellen ”älykkääksi”. www.villemyllyrinne.net

Illallisen aikana sekä stand upin jälkeen viihdyttää laulaja-lauluntekijä Anni Sutinen. Luvassa on sekä tuoreita, että menneiden vuosien hittejä niin englannin- kuin suomenkielelläkin.

Menu:
Nokkoskeittoa, lohta, viiriäisen muna
Halstrattua nieriää, ruoholaukkapestoa, kukkakaalipyree
Raparperia, nokkosleivos, pihasauniokreemi

Hinta yht. 68 €/ hlö

Klo 18.00 illallinen
Klo 20.00 Ville Myllyrinteen stand up show
Ravintola auki klo 00.00 asti

Varaukset tai 044 760 2473TALVILOMA MEILLÄ

- 19.-23.2. Ilmainen bussikuljetus Haltiaan, nukketeatteria, luontoretkiä ja piilottelevien naalien etsintää. Lue lisää.

- 17.2-11.3. kaksi lasta yhden hinnalla Luonto lautaselle –lounaalle (alle 4-vuotiaat syövät veloituksetta vanhempien seurassa)


ELÄMYSRETKI HALTIAAN

Tule kokemaan Nuuksion ja Pitkäjärven huikeat maisemat ja loistavat ulkoilumaastot. Näe Luontokeskus Haltian upea Rainer Mahlamäen suunnittelema rakennus ja päänäyttely, joka esittelee Suomen monipuolisen luonnon ja vuodenajat. Retken kruunaa herkullinen lounas Ravintola Haltiassa.

Elämysretki Haltiaan paketti 27 €/hlö (min. 10 hlö)

Sisältää Luonto lautaselle -lounaan, näyttelyiden pääsyliput sekä opastuksen Suomen luontoteemalla.

Halutessasi voit lisäksi omatoimisesti tutustua erikoisnäyttelyihin sekä ulkoilla Haltian upeassa lähiluonnossa. Saatavilla on myös ohjattuja ulko-ohjelmia.

Varaukset tai 044 760 2473


Alkuun